Minggu, 17 Desember 2017

First Wedding Anniversary - YAY!

Yesterday was our ONE YEAR ANNIVERSARY.
ALHAMDULILLAH!

A year ago, My Nampyon (re: husband) and I tied the knot. Oh My.. How time flies.

You know the feeling you get on New Year’s Eve? I cannot believe a whole year has gone. So fast! Then you start wondering what you have achieved in the past year? That’s kinda feeling that we felt on our first wedding anniversary. We have been together for almost ten years, but anniversary always got me so excited. A whole year has gone by, I cannot even begin to believe it. Again! Except there is so much things we have done, learned, experienced and achieved.

It always feels as if it were yesterday, yet at the same time it feels like it has been this way forever.
What I love more about relationship is that you just never stop learning about each other. This year year we have gone through some of the toughest times, and we’re so lucky that things only brought us closer together.

Being married to your best friend, I would not have it any other way. When you wake up together, shared the latest important news, be the first to tell him a secret, tell him your deepest darkest fears. He’s the person who will love you forever no-matter how silly you dress, fat or wrinkly you might get (one day), whether you snore in your sleep, forget to wash dishes or fart in the middle of chatting. He’s the single most important person to you, you make each other better, and you always strive to make each other happy.

Oh Dear Mas Ulil My Nampyon...

For better or worse, you are always by my side. You stick by me even at my worse. You held my swollen hand, take care of my weak body when I could not stand up, kiss me when I look like a monster. You love me even I did not love myself, for being sick and useless all the time. There are truly no words to describe my love for you.

I’m looking forward to the years ahead filled with smile, happy memories, good times, and anything will hold for us. Mwah!





Xoxo, 
Lulu



Kamis, 19 Oktober 2017

Green Green Grass at Home





Remember, the grass may seem greener on the other side, but ours, ours might be thicker. There's always something to be grateful about. 



Rabu, 12 Juli 2017

MACARIO – WRAP UP PARTY HS


What a happy day ketika sampai rumah lalu sadar bahwa semua kerjaan dan project udah pada kelar. Yeay!

Jadi setelah acara Pengajian Akbar kemaren, dua bulan kemudian kita mengadakan Wrap Up Party a.k.a pembubaran panitia. Seru, tapi juga sedih. Seru gegara kita bisa ngumpul-ngumpul lagi penuh rasa syukur dan terima kasih. Sedihnya karena ya kita bakal jarang ketemu karna project udah kelar. Hiks.

It’s okay. Toh kalau jodoh juga ntar bakal ketemu lagi, ya kan!
Well, acara wrap up party nya rame, hampir semua anggota dateng. Dimulai dengan acara... saling menunggu. Haha, biasa ya bu, orang indo kebanyakan ngaret ih. Terus pas udah ngumpul semua, cuss deh kita order our favorite menu.

Oiya, btw, acara wrap up party kita adain di Macario Cafe & Bistro yang terletak di Jalan Mayor Jendral Sutoyo no.7 Pekunden (daerah Kampung Kali) Semarang. Kita pilih Macario karna selain makanannya enak, tempatnya juga lucu buat foto-foto, hihi (teteup).

Setelah order, kita memulai acara dengan salam lalu sambutan gitu, hehe. Dilanjut dengan ucapan terima kasih karna selama kurang lebih 4 bulan kita udah kerja sama bareng untuk merealisasikan project Pengajian Akbar Milad Hijabers Semarang 2017. Alhamdulillah.

Finally yang ditunggu-tunggu pun tiba.


Taraaa.. Ini dia makanan yang aku pesan "Macario Chicken Grill". Ini adalah chicken breast grilled dengan macario saus barbecue, ditambah topping smoked beef plus mozarella cheese. Rasanya MashaAllah... I couldn't ask for more. Mantap. Perpaduan antara chicken breast, smoked beef and mozarellanya langsung terasa maknyus empuk lumer sekali gigit. Ditambah saus barbecue macario yang ajib, mulut ini terasa seperti syurga. Ahahaha lebay. 

Ini dia penampakannya dari dekat

Temen aku aja sampe acungin jempol haha


Setelah kenyang makan, lanjut ya kita foto-foto buat kenang-kenangan. Huhu. Karna kapan lagi ya kita bisa ngumpul dan makan siang kayak gini. Here are the photos.

Lucu kan ya tempatnya :D







Alhamdulillah...
Selesai sudah acara wrap up party kita. Meskipun agak sedih karna kita bakal jarang ketemu, tapi tetep aku berterima kasih banget sama cewek-cewek rempong yang ada di foto atas ini, karna tanpa bantuan mereka project Pengajian Akbar nggak akan terlaksana dengan baik dan lancar hehe.

Especially thank you Allah SWT yang telah mengijinkan kami untuk melalui semuanya dengan baik.

See you on another project, cinta!

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.